Translate

четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Рожден ден

На 11.11.2013 Gold Line International навърши две години




Gold Line International се гордее с високите си постижения за този кратък период. Едва ли има друга компания, която би могла да се похвали с такива резултати само за две години. Повече от 600 00 участници и милиони долари в полза за децата с онкологични заболявания. Тази иновативна програма обедини хиляди хора от повече от 100 страни в света в стремежа си да ПОМАГАТ.

Gold Line International - е най-големият международен социален проект, който е въплъщение на революционната идея, наречена Crowdfunding  /краудфъндинг - групово финансиране/.
Gold Line International - е автоматизирана онлайн платформа, където всеки може свободно да предостави финансова помощ на други хора, и да получи такава на личната си сметка.Фондация "Whole World" е централният обект на благотворителност в Gold Line International. Поради това още от самото начало фонда получи огромна аудитория от благодетели .

http://ww.ru

 От 04.11.2013 Gold Line обявиха запазването на места в новия специален проект на компанията - Благотворителен Маратон. Стотици хиляди хора по целия свят ще обединят  усилията си в полза за децата с увреждания. Всички заедно месечно ще изпращат  милиони долари във фонда "Whole World"!

Презентация на проекта можете да видите на:  http://charitymarathon.pro/en/presentation/

 
http://rosiart.charity24.pro


Всички членове на Gold Line системата взели участие в тази уникална схема за насърчаване на благотворителността ще имат възможност не само да осигурят финансова подкрепа, но и редовно да получават финансова подкрепа от хора от целия свят. 
За да участвате в този уникален проект е необходимо да сте участник в Gold Line системата със статут на Благодетел. 

От 18.11.2013 проекта ще стартира и всички, които са си запазили места ще започнат да получават първите си доходи. Ако искате и вие да сте сред тях не губете време, а се запознайте със системата и се включете. 







http://bgtop.net/vote/1384434445

Няма коментари:

Публикуване на коментар